binnendeuren brengen sfeer in uw huis

Woonsfeer met binnendeuren

Binnendeuren hebben diverse functies. Zo zijn ze vanuit functioneel perspectief bedoeld om een bepaalde ruimte te kunnen afsluiten van een andere ruimte. Ze geven privacy. Of ze ontsluiten juist een ruimte van de andere waardoor een doorgang ontstaat. Door het sluiten van binnendeuren kost het verwarmen van een bepaalde ruimte minder energie, wat dus een kostenbesparend effect heeft. Ook kunnen ze geluid verminderen veroorzaakt door huisgenoten (uw dochter is op haar kamer muziek aan het luisteren en u wilt in een andere kamer TV kijken).

Is een binnendeur alleen maar functioneel en praktisch?

Tot zover de functionele en praktische aspecten. Maar een binnendeur kan nog een functie vervullen. Een fraaie binnendeur heeft namelijk ook nog een esthetisch aspect: ze voegen de nodige woonsfeer en eigenheid toe aan uw huis! Zo’n binnendeur is een volwaardig onderdeel van uw interieur en voor een groot deel mede-verantwoordelijk voor de sfeer in uw woning.

Misschien heeft uw woning standaard witte vlakke binnendeuren. Functioneel en praktisch, maar bijdragen aan een fijne woonsfeer doen ze niet. Misschien heeft uw woning oude, diverse malen overgeschilderde, paneeldeuren. Of deze deuren nog functioneel en praktisch te noemen zijn, dat is nog maar de vraag. Esthetisch brengen ze in ieder geval niet de juiste sfeer in uw woning. Misschien is uw woonstijl veranderd door de jaren heen en is uw woning, inclusief inrichting, volledig naar uw smaak. Behalve dat uw huidige binnendeuren hier totaal niet meer bij passen. 

Kies voor de binnendeur met natuurlijke uitstraling

Eicq binnendeuren hebben een mooie natuurlijke uitstraling en zijn in staat om uw woonsfeer naar een nieuw niveau te tillen. Daarbij maakt het niet uit of u een moderne-, klassieke of gemixte woonsfeer heeft. Eicq binnendeuren passen zich aan en vormen een sfeervolle meerwaarde in uw interieur. Dat komt voornamelijk doordat de natuur zijn werk heeft gedaan en fraai eikenhout heeft geproduceerd waar wij dan weer, met respect voor de natuurlijke uitstraling, fraaie binnendeuren van maken. Deuren waar u nooit op uitgekeken raakt en die uw woonsfeer een zeer bijzondere ‘touch’ schenken.

Eicq binnendeuren: praktisch, functioneel en gewoon mooi! 

Woonsfeer natuurlijk.