wat kost een binnendeur

Wat kost een binnendeur?

De vraag “wat kost een binnendeur van Eicq” laat zich niet 1-2-3 beantwoorden. De prijs van een Eicq binnendeur is namelijk van zeer veel factoren afhankelijk. Op de eerste plaats de serie van uw keuze; een binnendeur uit de diverse series Elegance of één van verschillende series parketdeuren. In welke soort eikenhout wenst u uw binnendeur uitgevoerd te zien? In de series parketdeuren kunt u uw eigen binnendeur ontwerpen; uw ontwerp bepaalt uiteindelijk ook een deel van de prijs. Kiest u voor een standaardmaat of heeft u maatwerk nodig? Wilt u glas in uw binnendeur en hoe wilt u uw binnendeur afgewerkt hebben? Een bijpassend kozijn is een aanrader, maar draagt uiteraard bij aan de uiteindelijke prijs. Daarnaast komt er nog beslag op uw deur en dan zal uw binnendeur ook nog vakkundig moeten worden afgehangen bij u thuis. Allemaal zaken die de uiteindelijke prijs van uw binnendeur bepalen.

Nu begrijpt u misschien waarom het op voorhand praktisch onmogelijk is om u te vertellen wat de kosten zijn van een Eicq binnendeur. Een binnendeur van Eicq is geen standaardproduct, wat natuurlijk onder meer de charme van deze deuren is.

Om u toch een indicatie te geven: een binnendeur van Eicq in een standaardmaat, zonder afwerking, accessoires, kozijn en kosten van afhangen, is al verkrijgbaar vanaf circa € 400,00. Een scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct dat uw woonplezier (en de waarde van uw woning) ten goede zal komen.

Een vrijblijvende offerte kunt u krijgen bij één van onze dealers. Daar krijgt u ook hulp tijdens uw keuzeproces en adviseert men u tevens vakkundig over de mogelijkheden in uw woning.

Woonsfeer natuurlijk.