oude binnendeuren opknappen of toch liever nieuwe binnendeuren

Nieuwe binnendeuren

Heeft u ook weleens het idee dat er iets ontbreekt in uw woning? U heeft een mooie vloer, gezellige keuken, smaakvol meubilair en bijzondere accessoires, maar toch mist er iets.

Dat ‘iets’ valt u niet of nauwelijks meer op en dient in uw woning eigenlijk alleen een praktisch nut, het zijn uw oude binnendeuren. Vaak standaard vlakke deuren of de oude binnendeuren, nog van de vorige eigenaar van uw huis. Ze voegen niet de juiste ‘touch’ toe aan uw verder sfeervol ingerichte woning. Logisch, want u heeft ze ook niet zelf uitgezocht! Door de tijd zijn uw oude binnendeuren verworden tot een dagelijks ‘gebruiksvoorwerp’ waar u verder niet meer over nadenkt. Ze vallen qua sfeerbrengers wel totaal uit de toon. Wat te doen?

Oude binnendeuren schilderen of renoveren

Tja, u kunt natuurlijk uw bestaande binnendeuren schilderen of, zeker nodig bij oudere deuren, renoveren. Vlakke deuren schilderen is een kunst op zich en vaak ook geen dankbaar project. Binnen afzienbare tijd vertonen zich weer diverse krasjes en beschadigingen en kunt u overnieuw beginnen met schilderen. Oude deuren renoveren is al helemaal een omvangrijk project. Soms moet u eerst vele lagen verf verwijderen, beschadigingen herstellen, details opnieuw modelleren en dan weer opnieuw verven. Het wordt nog complexer als er ook nog glas is gemonteerd in uw oude binnendeuren. En door al deze werkzaamheden bestaat ook de kans dat uw deur kromtrekt en nooit meer goed sluit waar u pas achter komt als de deuren gereed zijn om opnieuw af te hangen. Bezint voor u begint zouden we dus willen zeggen. Bent u uitgekeken op uw huidige binnendeuren, dan hebben wij een beter idee.

Tijd voor nieuwe binnendeuren!

Nieuwe binnendeuren voegen direct, zonder de moeite en inspanning die komt kijken bij de meeste verbouwingen, een totaal andere sfeer toe aan uw woning. Ze maken een aanzienlijk deel uit van uw woning en zijn dus, afhankelijk van uw keuze, zeer bepalend voor de woonsfeer. Binnendeuren van Eicq voegen zelfs op een natuurlijke wijze sfeer toe aan uw woning. Ga maar na, fraaie strakke moderne eikenhouten binnendeuren voorzien van een door de natuur geschonken tekening. Binnendeuren die zich moeiteloos voegen in elke woonstijl, of het nou klassiek of modern is. Een keuze die nooit zal vervelen.

Binnen de series Eicq Elegance heeft u de keuze uit diverse modellen beschikbaar in een uiteenlopend matenprogramma. Mocht u liever iets anders willen, dan kunt u uw eigen binnendeur ontwerpen binnen de series Eicq parketdeuren. Uw deuren worden vervolgens, precies volgens uw wensen, in ons atelier vervaardigd zodat u hier zelf niets meer aan hoeft te doen. Scharnierdeur, dubbele deur, schuifdeur en ga zo maar door, alles is mogelijk. Wel adviseren wij u om ze te laten plaatsen door uw dealer die, naast het perfect plaatsen van uw nieuwe binnendeuren, ook in staat is om uw oude binnendeuren (en kozijnen) zonder beschadigingen aan uw wanden en plafond te verwijderen.

Nieuwe binnendeuren van Eicq, u heeft ineens een woonsfeer die past bij uw smaak!

Woonsfeer natuurlijk.