nieuwe binnendeuren plaatsen

Nieuwe binnendeuren plaatsen, geeft dat veel rommel?

Er zijn veel redenen om Eicq binnendeuren te overwegen, maar ook zijn er redenen waarom men liever geen nieuwe binnendeuren wil laten plaatsen. Een reden die vaak genoemd wordt is de angst voor de troep en overlast die het verwijderen van de oude- en plaatsen van nieuwe binnendeuren met zich mee zal brengen.

Mogen we u geruststellen, nieuwe binnendeuren plaatsen zal geen troep en nagenoeg geen overlast geven. Hoogstens moet er wat meubilair verplaatst worden, maar dat is het dan wel. Een nieuw eikenhouten kozijn plaatsen, passend bij uw Eicq binnendeur, zal iets meer werk zijn, maar ook dat valt verder reuze mee. Tenminste als een professionele plaatser uw deuren komt afhangen!

Uw Eicq binnendeuren worden compleet geleverd en op maat. Dat geldt ook voor uw nieuwe eikenhouten kozijnen. De plaatser zal eerst uw bestaande deuren en kozijnen verwijderen en vervolgens de nieuwe deuren en kozijnen plaatsen. Daarbij kan over het algemeen rekening worden gehouden met bestaand stucwerk van uw muren, zodanig dat dit niet beschadigd wordt.

Het wordt natuurlijk anders op het moment dat er bouwkundige ingrepen nodig zijn. Bijvoorbeeld als u een dubbele deur wilt op de plaats waar nu een enkele deur aanwezig is, of een schuifdeur die in een wand schuift. Als er geen holle wand is, dan moet deze gemaakt worden. Maar ook daarbij kan de overlast en troep tot een minimum beperkt worden, uw dealer adviseert u graag en zal er zorg voor dragen dat u snel en probleemloos kunt genieten, van uw nieuwe Eicq binnendeuren.

Angst voor rommel is niet nodig, verheug u maar op uw nieuwe en fantastische woonsfeer! 

Woonsfeer natuurlijk.