natuurlijke materialen in huis

Natuurlijke materialen in de woning, trend of blijver? 

Interieurstylisten geven elk jaar weer de nieuwe woontrends door aan het grote publiek. Welke kleuren zijn in, welke vormen komen terug in het interieur, welke meubels en accessoires zijn onmisbaar en welke materialen vieren hoogtij. Zo wordt al enkele jaren verteld dat hout, in de natuurlijke vorm, een onmisbaar element is in het interieur.

Laten we vooropstellen dat iedereen zijn of haar eigen woonsfeer moet creëren. Smaak is iets heel persoonlijks. Maar hout in het interieur is natuurlijk altijd een goede keuze! Sterker nog, dat is geen trend maar een absolute blijver. U wilt toch niet wonen in een steriele en kunstmatige omgeving? Daar gaat vroeg of laat uw gemoed onder lijden en daarbij wordt uw huis een plek waar u minder graag bent.

Hout dus, en eikenhout is daarbij een uitstekende keuze vanuit kwalitatief-, maar zeker ook esthetisch oogpunt. De fraaie kleur en de mooie ‘tekening’ die nooit zal vervelen geven elke woning en woonsfeer direct de perfecte aanvulling. Rustig aanwezig of juist zeer uitbundig, afhankelijk van het type eikenhout van uw keuze. Ideaal te combineren binnen een moderne woonsetting, maar zeker ook binnen een wat klassiekere woonstijl.

Eicq maakt binnendeuren van eikenhout. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende soorten eikenhout, van 1ste keus tot extra rustiek en zelfs balkenhout of barnwood. Ook kunt u kiezen uit diverse oppervlaktebehandelingen (glad, geborsteld of lintgezaagd) en verschillende afwerkingen (bijvoorbeeld olie, vernis of lak), afhankelijk van uw smaak, ideeën en wensen.

Eicq binnendeuren geven elke woonsfeer direct een inspirerende en natuurlijke woonsfeer.

Woonsfeer natuurlijk.