moderne eiken binnendeuren

Moderne eiken binnendeuren

Veel van ons kennen nog de eiken binnendeuren die met name in de jaren ’70 populair waren. Zware, donkere en van veel krullen en details voorziene deuren. Oerdegelijk, maar ingehaald door de huidige woonstijl.

Nadat deze deuren uit de gratie raakten werden steeds meer huizen voorzien van standaard vlakke en witte boarddeuren. Al vanaf eind vorige eeuw zagen steeds meer mensen dat deze deuren niets toevoegen aan de woonsfeer. Ze werden vervangen door paneeldeuren, soms met glas-in-lood. Nu, 30 jaar verder, is het tijd om de kracht van eenvoud te combineren met één van de mooiste materialen die de natuur ons biedt: eikenhout.

Maar dan natuurlijk wel moderne eikenhouten deuren. Zwaar, degelijk, duurzaam, fris en verder rustig en strak. Ze passen in werkelijk elk interieur, van zeer klassiek tot ultiem minimalistisch.

De constructie van Eicq binnendeuren is gemaakt om een leven lang mee te gaan, zonder krom te trekken en/of te barsten. Het karakter van het fraaie geselecteerde Europese eikenhout garandeert een fantastische sfeer. Ga maar na, geen deur is hetzelfde en u heeft, binnen ons assortiment eiken binnendeuren, de keuze uit eikenhout met nauwelijks noesten en oneffenheden tot eikenhout met zeer veel noesten en oneffenheden.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw binnendeur zelf te ontwerpen! Dat kan binnen de serie parketdeuren. Wij wijzen u op twee speciale uitvoeringen daarin: balkenhout en barnwood. Beiden fraai doorleefd eikenhout wat wij, respectvol, een nieuw leven geven.

Wij bieden u daarnaast de keuze uit diverse oppervlaktebehandelingen en meubelafwerkingen als bijvoorbeeld oliën, lakken of vernissen en bijpassende eikenhouten kozijnen.

Wij selecteren persoonlijk het fraaiste Europese eikenhout voor onze binnendeuren en maken hier met zorg en veel aandacht de door u gewenste binnendeuren van. Dat doen wij in ons technisch zeer geavanceerde atelier, maar vergis u niet want bij het ambachtelijk maken van deze binnendeuren komt ook nog zeer veel handwerk kijken.

Een onovertroffen woonsfeer, natuurlijk!

Op deze website tonen wij u de diverse mogelijkheden, maar gaat u vooral deze bijzondere binnendeuren in het echt bekijken bij één van onze dealers. Ook bent u welkom in onze showroom  maar daar moet u wel een ritje naar België voor overhebben. Dat kan vast heel leuk zijn! U bent van harte welkom, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. 

Woonsfeer natuurlijk.