kant en klare binnendeuren

Kant en klare binnendeuren

Bent u op zoek naar een kant en klare binnendeur? Binnendeuren waaraan u, nadat deze bij u thuis zijn afhangen, zelf niets meer hoeft te doen? In dat geval is een Eicq binnendeur zeker het overwegen waard, want een Eicq binnendeur wordt in onze werkplaats volledig naar uw wensen en compleet voor u afgewerkt voordat deze de weg naar uw huis vindt. Zodra uw nieuwe Eicq binnendeuren in uw woning zijn geplaatst kunt u deze direct gebruiken en volop genieten, zonder dat u deze nog moet aflakken, het eventuele glas moet plaatsen of het deurbeslag nog moet monteren. Want Eicq binnendeuren worden niet alleen compleet afgewerkt en functionerend bij u geleverd, ze zijn ook nog eens zeer fraai om te zien. Gemak en genieten dus!

Ook in het geval dat u kiest voor een deur/kozijn combinatie zorgen wij en uw dealer ervoor dat beide zaken precies volgens uw wensen bij u thuis worden geplaatst. Uw eventueel bestaande te vervangen deur/kozijn combinatie wordt door de plaatser verwijderd en afgevoerd. Kant en klaar, een totale woontransformatie zonder dat het u moeite heeft gekost.

Alle afwerkingen aan Eicq binnendeuren zijn onderhoudsvrij, behalve de afwerking met olie. Een Eicq binnendeur die is afgewerkt met olie vergt namelijk jaarlijks een nieuw laagje olie om mooi te blijven, maar dit is eenvoudig en snel te realiseren en een dankbaar klusje.

Als u dus zoek bent naar een kant-en-klare binnendeur met zeer veel uitstraling, dan is een binnendeur van Eicq zeker een goede keuze. 

Woonsfeer natuurlijk.