Witte boarddeurEicq binnendeur

De basis van een mooie woning

Een droomhuis, zo’n fraai huis uit de woonbladen, is niet voor iedereen weggelegd. Maar een huis waar u zich thuisvoelt en daarnaast prettig en stijlvol woont is altijd te realiseren. Daar hoeft u niet eens voor te verhuizen, dat kan gewoon in uw bestaande woning!

Het geheim is om eerst te focussen op de basis van uw huis en niet direct de aandacht te leggen op andere meubels en allerlei nieuwe woonaccessoires. De basis van mooi en sfeervol wonen bestaat namelijk uit de vloer, wanden, het plafond en… de binnendeuren. Al deze zaken bepalen in zeer hoge mate de sfeer en uitstraling van uw woning. Maar voordat u besluit om al deze zaken ineens aan te pakken, dat is vaak niet eens nodig!

Binnendeuren worden vaak onderschat als het gaat over een gezichtsbepalende metamorfose van uw woning. Zeer onterecht als u het ons vraagt, want door andere binnendeuren te nemen verandert het karakter en de uitstraling van uw woning onmiddellijk en zijn andere zaken vaak niet eens nodig.

Hoe dat komt? Stel uw woning bevat standaard vlakke witte boarddeuren. Dit zijn typisch deuren die onzichtbaar zijn, karakterloos. Ze dienen alleen maar het praktische nut, een ruimte afsluiten van een andere ruimte. Op esthetisch vlak voegen vlakke witte deuren niets toe aan uw woning en woonsfeer. Door binnendeuren te kiezen die op esthetisch vlak wel het nodige toevoegen, subtiel of juist dominant, krijgt uw woning ineens een totaal andere sfeer zonder dat u andere zaken verandert.

Kiezen voor binnendeuren die de natuurlijke uitstraling van eikenhout hebben creëert helemaal een bijzondere sfeer. Een natuurlijke toevoeging siert namelijk elke woonsfeer, van modern tot klassiek, en voegt zeer veel karakter toe aan uw woning.

En dat effect gaat niet alleen op als uw huis standaard witte vlakke boarddeuren bevat. Feitelijk gaat dit ook op als u bijvoorbeeld uw nostalgische paneeldeuren vervangt door moderne eiken binnendeuren van Eicq. Het inbrengen van binnendeuren met een natuurlijk karakter in uw woonsfeer creëert een bijzondere plek. Een plek waar u zich thuisvoelt en prettig woont.

Zeg nou zelf, dat is toch eigenlijk al een droomhuis?

Woonsfeer natuurlijk.