binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas

De natuurlijke ‘tekening’ van onze eikenhouten binnendeuren geeft een fraaie en sfeervolle aanblik, maar soms is het ook prettig als een deur, zelfs als deze gesloten is, een doorkijk biedt naar de ruimte daarachter. Glas in een binnendeur geeft een ruimtelijk effect, laat licht op sfeervolle wijze door en zorgt dat de verschillende vertrekken als het ware in elkaar overvloeien.

Eicq binnendeuren kunnen op uw verzoek van glas worden voorzien. En daarbij heeft u de nodige keuze. Zo kunt u kiezen voor transparant of mat glas en een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende glaskaders. Eicq heeft houten glaskaders (in hetzelfde hout en afwerking als uw binnendeur), retrokaders en stalen glaskaders beschikbaar. 

Eicq Elegance 1ste keus, Eicq Elegance rustiek en Eicq Elegance scratch
In de series Eicq Elegance 1ste keus, Eicq Elegance rustiek en Eicq Elegance scratch zijn de volgende glaskaders beschikbaar:

  • 4- of 6-ruits houten glaskader. 

  • 4-ruits retrokader in de finishes inox, old silver, roest of zwart. 

  • 6-ruits retrokader in de finish zwart. 

Eicq parketdeuren
In de diverse series parketdeuren (Eicq parketdeuren, parketdeuren balkenhout en parketdeuren barnwood) heeft u meer keuze en mogelijkheden: 

  • een houten glaskader in door u gewenste indeling en afmeting. Eventueel, afhankelijk van uw ontwerpwens, kunt u ook meerdere houten glaskaders in uw deur integreren. 

  • 4-ruits retrokader in de finishes inox, old silver, roest of zwart waarbij u desgewenst meerdere retrokaders in uw deur kunt integreren. Symmetrisch onder elkaar, asymmetrisch ingedeeld, aan u de keuze.    

  • 6-ruits retrokader in de finish zwart.

  • Stalen glaskader (finish zwart) in de door u gewenste indeling en afmeting. Eventueel kunt u ook meerdere stalen glaskaders in uw deur integreren, afhankelijk van uw ontwerp. 

Een binnendeur van Eicq krijgt het, ook in uw huis, voor elkaar: 
openheid, licht, ruimte en een fraaie natuurlijke woonsfeer. 

Kijk op de pagina glaskaders voor meer informatie. 

Woonsfeer natuurlijk.