Zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren

Chique hoor, een zwarte binnendeur. Een deur uitgevoerd in zwart straalt kracht uit en geeft elk interieur een specifieke sfeer en een bijzonder karakter. Zwart is de trendkleur voor binnendeuren, maar kunnen eiken binnendeuren ook in het zwart worden uitgevoerd?  

Zwarte eiken binnendeuren

Eicq biedt u de keuze uit verschillende meubelafwerkingen. Waarom wij dat meubelafwerking noemen? Wij zien een binnendeur als een volwaardig meubel in uw interieur. Het is zelfs een essentieel element. U kunt uw woning nog zo mooi hebben ingericht, zonder de juiste binnendeuren zal er altijd iets ontbreken. U kunt voor uw Eicq binnendeuren kiezen uit een glad, geborsteld of lintgezaagd oppervlak, maar dus ook uit verschillende meubelafwerkingsmogelijkheden.

Eikenhout heeft van nature al een bijzonder en fraaie kleur, maar afhankelijk van uw wensen, smaak en uw interieur kunt u er voor kiezen om iets bijzonders te doen met uw Eicq binnendeur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om, naast een neutrale afwerking, olie met een kleur toe te passen. Uw binnendeur krijgt dan een zachte gloed. Een iets diepere kleurnuance is te bereiken door uw binnendeur te kleuren (beitsen).

Eicq biedt u echter ook de mogelijkheid om uw deuren af te laten lakken in zwart. De natuurlijke tekening en het reliëf van eikenhout blijven daarbij volledig zichtbaar. Een bijzondere en zeer stijlvolle creatie die een absolute meerwaarde aan uw interieur geeft. Het beste van twee werelden: een zwarte binnendeur met een natuurlijke uitstraling!

Kwaliteit

Een scenario: iemand bekrast, per ongeluk, uw deur. Met een ring, tas of schoen. In veel gevallen zal dit een beschadiging aan uw lak geven die alleen maar te herstellen valt door uw deur opnieuw te (laten) schuren, primen en lakken. Hoe anders is het met een binnendeur van Eicq. De lak ligt niet op het oppervlak, maar dringt in het hout en dat voorkomt dat bij kleine beschadigingen de oorspronkelijk kleur van het eikenhout zichtbaar wordt. En eikenhout is sowieso een zeer sterk materiaal en dus minder kwetsbaar voor kleine ongelukjes. En als er een wat forsere schade aan uw deur ontstaat, dan weet uw dealer daar vast wel raad mee. 

En een zwart eiken kozijn?

Misschien kiest u, naast uw zwarte eiken deur, ook voor een zwart eiken kozijn? Wel zo fraai natuurlijk, want dan hebben uw kozijnen dezelfde kleur, tekening en hetzelfde reliëf als uw deur. Een zwart kozijn is dus ook mogelijk bij Eicq.

Wilt u een staal zien van een zwart gelakte Eicq binnendeur? Bezoek dan een Eicq dealer.

Woonsfeer natuurlijk.