binnendeur als schuifdeur

Binnendeur als schuifdeur

Een binnendeur van Eicq is uitstekend als schuifdeur toepasbaar. Een schuifdeur die voor de wand schuift, of juist in de wand. En in beide opstellingen is het ook mogelijk om een dubbele schuifdeur toe te passen.

Waarom zou u kiezen voor een schuifdeur?
Daar kunt u diverse redenen voor hebben. Zo is een schuifdeur ruimtebesparend omdat er, anders dan bij een gescharnierde deur, geen sprake is van een uitzwaai. Heeft u een grote woonkamer die u in twee gedeelten wilt verdelen (kamer en-suite), dan speelt het esthetische aspect natuurlijk ook een rol. Verder kunt u, bij een dubbele schuifdeur, een ruimere doorgang realiseren.

Als u meubels of decoratie voor of op uw wand heeft, dan is een schuifdeur die in de wand ‘verdwijnt’ een goede oplossing. Heeft u geen wand met een holle ruimte, waar de binnendeur ingeschoven wordt, dan is dat eenvoudig op te lossen door bijvoorbeeld een voorzetwand toe te passen. Uw Eicq dealer is u hierbij graag behulpzaam en kan u ook adviseren over het juiste schuifdeursysteem voor uw woonsituatie.

Een schuifdeur voor de wand geeft een loftachtige sfeer. U kunt kiezen voor diverse schuifdeursystemen, van klassiek tot modern, waarbij u tevens kunt kiezen om de constructie te tonen of juist te verbergen. Zo kunt u een persoonlijke en zeer karaktervolle sfeer creëren waarbij uw schuifdeur, dicht of geopend, in beeld blijft.

Eicq binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle denkbare breedtes en hoogtes. Een smalle en lage schuifdeur of een brede en hoge schuifdeur? Een hoge dubbele schuifdeur? Eicq binnendeuren zullen een fraai en indrukwekkend statement maken in uw woonsfeer, als scharnierdeur en ook als schuifdeur! Ziet u het al voor u?

Het resultaat is een imposante natuurlijke woonsfeer! 

Woonsfeer natuurlijk.